Siapa Cik Atenn Azlan

 

f0462e39edd9feb4da6855a9281073ed

Siapa Cikatennazlan tu?

Secara umum, Atenn budak paling comel. Haha.

Itu semua orang tahu. Tapi, siapa sebenarnya Atenn?

“Siapa CikAtennAzlan tu?” merupakan salah satu medium yang aku cetuskan bagi mengumpulkan kesemua isi-isi yang terdapat dalam ruangan “Siapa CikAtennAzlan tu?. Kalau tak jumpa ruangan “Siapa CikAtennAzlan tu?”, ataupun mulut korang terkumat kamit cakap “Siapa Atenn tu hapekebenda la syaitonn!”, maka sila lihat dibawah blog sekarang. Nampak tak? Aku lampirkan bersama 10 fakta tentang aku yang mampu buat para-para lelaki berair mata sebab tak meminang aku awal awal.

Aku boleh jadi macam-macam. Tengok la. Hari ni aku Atenn. Semalam, aku seekor printer. Esok, aku mungkin Adira Suhaimi. Siapa tahu?

Ataupun mungkin Adira Suhaimi adalah aku?

1) Little girl, big heart 2) Suka shopping 3) Suka menulis 4) Budak paling gedik 5) Penyayang       6) Mudah menangis 7) Cepat kasihankan orang 8) Mudah memaafkan dan melupakan 9) Lurus dalam persahabatan 10) Pandai melawak. Extra** Berjiwa romantik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s